Комплексна система захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи приватного підриємства "Websofttonic" - Шайдулов, Євгеній Сергійович (My University, 2020)
У роботі автор обґрунтовує технічну частину даної роботи. Створення актів та документів пов'язаних із аналізом інформаційного поля компанії, розробка КСЗІ.
Шайдулов Є. С. Комплексна система захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи приватного підриємства "Websofttonic" : кваліфікаційна робота бакалавра / Шайдулов Євгеній Сергійович. – Дніпро, 2020. – 77 с.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, КОМПЛЕКС ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ, НОРМАТИВНО-ПРАВОВА БАЗА, ТЕХНІЧНІ ЗАСОБИ ЗАХИСТУ