Удосконалення технологічної схеми очищення викидів від промислової котельні «Шахти «Капітальна» ДП «Мирноградвугілля» - Лебідь, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2020)
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 Екологія
Мета роботи та завдання кваліфікаційної роботи. Метою роботи є обґрунтування доцільності впровадження мокрої очистки димових газів на шахтній котельні та оцінка еколого-економічної ефективності природоохоронних заходів.
Keywords: ШАХТНІ КОТЛОАГРЕГАТИ; НЕБЕЗПЕКА ПИЛУ; РОЗСІЮВАННЯ ПИЛУ; ЗНИЖЕННЯ ВИКИДІВ ПИЛУ; ЗАБРУДНЕННЯ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ