Удосконалення транспортно-технологічної схеми доставки швидкопсувних продуктів на прикладі МК «Ювілейний» - Махно, Я.А. (My University, 2020)
Мета роботи: удосконалення транспортно-технологічної схеми доставки ковбасних виробів при забезпечення зниження собівартості перевізного процесу та врахуванні стратегії вибору альтернатив.
Keywords: ковбасні вироби; маршрутизація перевезень; транспортний засіб; стратегія вибору альтернатив; експертні оцінки; коефіцієнт конкордації