Козацький рід Письменних в історії Катеринославщини - Кочергін, І. О. (НГУ, 2014)
В статті представлена генеалогія козацького роду Письменних
Keywords: рід; род; Письменний; Письменный; генеалогія; генеалогия; козацтво; казачество; дворянство