Генерація ключових слів відео за текстовим описом на основі штучного інтелекту - Ємець, Микола (My University, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи є підвищення популярності відео освітньої тематики шляхом розробки програмного додатку, який автоматично генеруватиме ключові слова на основі текстового опису відео що сприятиме його охопленню більшою кількості зацікавлених глядачів.

Методи дослідження: порівняльний метод, для порівняння ефективності використаних інструментів. Метод класифікації на основі машинного навчання для генерації ключових слів відео, на основі його опису.

Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонований додаток дозволить популяризувати відео освітньої тематики, шляхом збільшення популярності за рахунок оптимально підібраних ключових слів.
У спеціальному розділі здійснена програмна реалізація генерації ключових слів відео за його описом. Проведено аналіз отриманих результатів, визначено оптимальне рішення.
Keywords: ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ; Генерація; СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ