Дослідження методами моделювання у CAD-CAM системі технологічного процесу механічної обробки деталі складної геометрії - Тройнін Артем (My University, 2023)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем