Особливості аграрних відносин в умовах переходу до ринкової економіки - Федосева, О. В. (НГУ, 2007)
У статті розглянуто роль аграрних відносин та їх місце в розвитку економічної системи при умові переходу до ринкової економіки, основні напрямки функціонування аграрних відносин в умовах ринкової економіки та їх вдосконалення.
Keywords: аграрні відносини; перехід до ринкової економіки