Управління проєктною діяльністю підприємства - Чайка Аліна Ігорівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Чайка Аліна Ігорівна академічної групи 073м-23з-3 ФМ спеціальності 073 Менеджмент. Метою роботи є розробити та обґрунтувати рекомендації щодо управління проектною діяльністю підприємства (на прикладі проектної компанії «Альянс»)
Keywords: управління проєктами; проєктна діяльність; менеджмент у сфері проєктів; управління підприємством; ризики у проєктному менеджменті; планування проєктної діяльності; проєктне управління в сучасних умовах