Геодезичний моніторинг димових труб Ладижинської ТЕС - Шестаков Сергій Олександрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Шестакова Сергія Олександровича академічної групи академічної групи 193м-23-1 ФАБЗУ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Метою роботи є вдосконалення методів спостережень за деформаціями, які застосовуються для моніторингу димових труб на прикладі Ладижинської ТЕС.
Keywords: моніторинг деформацій; геодезичні методи; нахили; крен; допустимість деформацій; димова труба.