Огляд роботи шеститактного двиг - Старік В. С. (НТУ «ДП», 2024)
Шеститактний двигун, розробка компанії Порше, являє собою інноваційну модифікацію класичного чотиритактного двигуна, що забезпечує підвищення ефективності роботи та зниження викидів шкідливих речовин завдяки додаванню двох додаткових тактів, пов‘язаних із додатковим згорянням і охолодженням, що дозволяє покращити паливну економічність і знизити теплове навантаження на двигун.
Keywords: шеститактний двигун; паливна економічність; теплове навантаження на двигун