Способи збереження палива в автомобілях - Шестаков В. О. (НТУ «ДП», 2025)
Після введення в експлуатацію автомобілів стало легше переміщувати людей або вантажі на далекі відстані. Це дозволило пересуватися швидше та з меншими зусиллями порівнянні з колісницями, возами, підводами, саньми, велосипедами та дрезинами, що використовувалися раніше. Автомобілі стали важливим фактором економічного зростання, сприявши появі нових галузей та створенню робочих місць. Але з появою автомобілів з’явилася необхідність у використанні палива.
Keywords: паливо; автомобільне паливо; автомобіль; горюча речовина