Вплив ерозійних процесів на використання земельних ресурсів Миколаївщини - Вільна Наталія Валеріївна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студентки Вільної Наталії Валеріївни академічної групи 193м-23з-1 ФАБЗУ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Метою кваліфікаційної роботи магістра є вивчення впливу ерозійних процесів на використання земельних ресурсів на прикладі земель сільськогосподарського призначення Миколаївської області.
Keywords: деградація; ерозія; землі сільськогосподарського призначення; ґрунт; продуктивність земель