Динаміка врівноваженого грохота-перевантажувача з ексцентриковим приводом - Франчук В. П.; Анциферов О. В.; Гавриленко С. С. (Dnipro University of Technology, 2025)
Запропоновано нові аналітичні залежності для розрахунку тримасової коливальної системи з ексцентриковим приводом і протифазним рухом мас, що дозволяють досліджувати її динаміку з урахуванням конструкційних і технологічних параметрів. New analytical dependencies for the calculation of a three-mass oscillatory system with an eccentric drive and out-of-phase motion of the masses are proposed, which allow to study its dynamics taking into account structural and technological parameters.
Dynamics of a balanced screen-loader withan eccentric drive
Keywords: вібрація; грохот-перевантажувач; ексцентриковий привід; колосники; протифазний рух; рівняння; амплітудно-частотна характеристика; траєкторії коливань; vibration; screen reloader; eccentric drive; grates; out-of-phase motion; equation; amplitude-frequency response; vibration trajectories