Сучасні підходи симуляції Outrider щодо вибухів ядерної бомби - Молодик, Д. І.; Чеберячко, Ю. І. (My University, 2023)
Ядерний вибух - це надзвичайно серйозна і потужна ядерна подія, що виникає внаслідок розриву ядра атома. Такі вибухи можуть бути як мирними, у випадку використання ядерної енергії для виробництва електроенергії, так і бойовими, коли ядерна бомба використовується в агресивних військових дійництвах. Для симулювання ядерного вибуху, щоб побачити наслідки, можна використовувати сайт «Outrider». Для цього заходимо на сайт «Outrider», переходимо на вкладку «Projects», вибираємо «Nuclear Bomb blast Simulator» і там нажимаємо на «see the bomb blast».
Keywords: симулювання ядерного вибуху; сайт «Outrider»