Обґрунтування структури комп’ютерної системи із детальною проробкою інтерфейсу користувача для донорського центру «Biopharma» - Максютенко, Леонід Едуардович (My University, 2024)
Об’єкт розробки: комп’ютерна система донорського центру «Biopharma». Мета роботи: обґрунтування та розробка комп’ютерної системи донорського центру «Biopharma» із детальною проробкою інтерфейсу користувача та відповідної бази даних.
Keywords: ДОНОРСЬКИЙ ЦЕНТР, ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ВЕБЗАСТОСУНОК, PYTHON, DJANGO, POSTGRESQL