Літолого-петрографічна характеристика ільменітовміщуючих пісків Бирзулівського родовища - Михайлик, Сергій Олегович (My University, 2021)
Об’єктом досліджень є ільменитовміщуючі піски Бирзулівського родовища Українського щита. Предмет досліджень - речовинний склад рудовмісних пісків та розподіл промислово-цінних компонентів в межах Бирзулівського родовища. Мета роботи - проведення досліджень речовинного складу ільменитовміщуючих пісків Бирзулівського родовища, визначення якісної та технологічної характеристик продуктивної товщі та рудних концентратів, та встановлення закономірностей розподілу рудних компонентів на родовищі.
Keywords: ІЛЬМЕНІТ; РУДОНОСНІ ПІСКИ; КОНЦЕНТРАТ; ПРОДУКТИВНА ТОВЩА; КОРЕЛЯЦІЙНИЙ АНАЛІЗ; МОРФОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ