Розрахунок оптимального плану накопичення нафтопродуктів - Донцов, Андрій (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи: дослідити та оптимізувати діяльність автозаправної станції шляхом вибору оптимального постачальника нафтопродуктів.

Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у можливості вибору оптимального постачальника палива та використанні отриманих оптимальних значень критеріїв для замовлення нафтопродуктів.

У якості методів дослідження та оптимізації діяльності виробництва використовувався метод аналізу ієрархій, задача вибору з урахуванням динаміки показників роботи, інтервальний аналіз. Розрахунки були проведені за допомогою процесора електронних таблиць MS Excel.
Keywords: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; оптимізація; СИСТЕМА; аналіз даних