Комп`ютерна система забезпечення освітнього процесу комунального закладу «Китайгородський заклад загальної середньої освіти» з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Голик А.А. (My University, 2020)
Об’єкт проектування: комп’ютерна система забезпечення освітнього процесу комунального закладу «Китайгородський заклад загальної середньої освіти» з опрацюванням побудови, безпеки та налаштуванням корпоративної мережі. Мета: створення комп’ютерної системи забезпечення освітнього процесу комунального закладу «Китайгородський заклад загальної середньої освіти» з опрацюванням побудови, безпеки та налаштуванням корпоративної мережі. Розроблена система виконана з можливостю гнучкої зміни числа пристроїв, для збільшення робочих місць за необхідністю. Система виконана відкритою і дозволяє модернізувати систему, та забезпечує виконання наступних функцій:  забезпечує зв’язок між відділами;  покращення умов викладання та тестування учнів;  надає доступ працівникам до Інтернету. Розробка комп’ютерної мережі виконана відповідно до завдання на кваліфікаційну роботу ступеня бакалавра. Розроблена схема мережі реалізована у вигляді моделі на симуляторі Cisco PacketTracer, де перевірена її робота. Результати перевірки у вигляді таблиць, графіків описані і наводяться у пояснювальній записці та додатках.
атестаційна робота бакалавра
Keywords: ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС, МЕРЕЖА, КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ШКОЛА, НАВЧАННЯ