Проект реконструкції станції технічного обслуговування автомобілів "Тамаз" на вул. Каштанова, 15 к у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни головного гальмівного циліндру - Боженко, Аристарх Олександрович (My University, 2023)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування автомобілів "Тамаз" на вул. Каштанова, 15 к у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни головного гальмівного циліндру
Проект реконструкції станції технічного обслуговування автомобілів "Тамаз" на вул. Каштанова, 15 к у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни головного гальмівного циліндру
Keywords: автотранспортне підприєство, пост поточного ремонту, кран гідравлічний підкатний складний, домкрат підкатний, термін окупності, ергономічні ризики