Обгрунтування методів моніторингу та оцінки захищеності інформації в інформаційно-комунікаційній системі підприємства. - Чемеріс, Максим Костянтинович (My University, 2023)
У роботі описано існуючий профіль захищеності та вибраний новий профіль захищеності підприємства. Також були розроблені рішення, щодо захисту підприємства від актуальних загроз.
Keywords: КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ, МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, МОДЕЛЬ ПОРУШНИКА, ВРАЗЛИВОСТІ, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА.