Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей - Чабаненко, М. В. (My University, 2013)
На сьогоднішній день стан української екології викликає занепокоєння. Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних захворювань серед населення.
Keywords: розробка технології; разработка технологии; оздоровча м’ясо-овочева страва; оздоровительное мясо-овощное блюдо; асортимент водоростей; ассортимент водорослей