Чабаненко, М. В.М. В.Чабаненко2018-01-302018-01-302013Чабаненко М. В. Розробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростей / М. В. Чабаненко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 263-265.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151086На сьогоднішній день стан української екології викликає занепокоєння. Причин цьому дуже багато, але особливо треба виділити інтенсивний ріст автомобільного транспорту, проблеми з утилізацією відходів та нейтралізацією викидів промислових підприємств, а також наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. До цих чинників приєднується ще й незбалансоване та одноманітне харчування багатьох українців. Все це призводить до виникнення дефіцитних станів в організмі. Особливо відмічається збільшення кількості йоддефіцитних захворювань серед населення.ukрозробка технологіїразработка технологииоздоровча м’ясо-овочева страваоздоровительное мясо-овощное блюдоасортимент водоростейассортимент водорослейРозробка технології нових оздоровчих м’ясо-овочевих страв з використанням водоростейArticle