Інноваційна модель деки електросамокату - Федоскіна, О. В.; Саломатина, Ю. В.; Fedoskina, O. V.; Salomatina, Y. V. (НТУ ДП, 2023)
У роботі виконано розробку дизайнерського концепту, створення інноваційної конструкції деки електросамокату та її розрахунок, що дозволило отримати необхідну інформацію щодо вибору матеріалу.

The work involved the development of a design concept, the creation of an innovative design of the deck of an electric scooter and its calculation, which made it possible to obtain the necessary information regarding the choice of material.
Innovative model of deck electric scooter
Keywords: електросамокат; дека; розрахунок міцності; вибір матеріалу; electric scooter; deck; calculation of strength; choice of material