Розвиток молодіжної роботи в територіальних громадах як напрямок державної політики - Бородін, Є.; Острікова, А. (НТУ ДП, 2022)
Останній період модернізації молодіжного політики в Україні характеризується приверненням уваги до проблематики молодіжної роботи. Можна констатувати, що відбувається процес визнання та відповідного закріплення у різних формах вже фактично наявного багато років інструменту молодіжної політики, який певний час не отримав свого належного визначення в нормативно-правових актах України.
Keywords: територіальна громада; державна політика