Динаміка гідрогеохімічного режиму в долинах р. Інгулець і Саксагань та оцінка впливу фільтрації шламових вод - Сілонов Руслан Миколайович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Сілонова Руслана Миколайовича академічної групи 103м-23–2 ФПНТ спеціальності 103 Науки про Землю. Метою роботи є оцінка умов формування гідрогеохімічного режиму поверхневих та підземних вод в долинах р. Інгулець і р. Саксагань у зонах впливу гідротехнічних споруд Криворізького басейну.
Keywords: Гідрогеохімічний режим; Хвостосховище; сольовий стік; гідротехнічні споруди