Технічний проект буріння розвідувально-експлуатаційної свердловини на Тимофіївському нафтогазоконденсатному родовищі - Римар, Микита (НТУ "Дніпровська політехніка", 2021)
Мета роботи - спроектувати газову свердловину на Тимофіївському родовищі і розробити заходи щодо попередження порушень цільності стінок свердловин
Technical design for drilling an exploration and production well in terms of Tymofiyivka oil and gas condensate deposit
Keywords: Експлуатаційна свердловина, породоруйнівний інструмент, технологія буріння, цементування, промивальна рідина, ускладнення