Обґрунтування ефективності рішень у сфері збутової діяльності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Лантманнен Акса») - Лаврентьєва, Влада Олександрівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління збутовою діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління збутовою діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління збутовою діяльністю підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Лантманнен Акса»; оцінено ефективність управління збутовою діяльністю ПрАТ «Лантманнен Акса»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління збутовою діяльністю ПрАТ «Лантманнен Акса»
Substantiation of the efficiency of decisions in the field of enterprise sales activities (based on the materials of Private JSC “Lantmannen Axa”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління збутовою діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління збутовою діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління збутовою діяльністю підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Лантманнен Акса»; оцінено ефективність управління збутовою діяльністю ПрАТ «Лантманнен Акса»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління збутовою діяльністю ПрАТ «Лантманнен Акса»
Keywords: збут, ефективність, інтенсифікація, харчова промисловість, просування, лояльність, стратегія, розвиток, матриця спільних закупівель, канал розподілу