Розробка технічного проєкту приводу колодкового гальма шахтної піднімальної машини - Кравченко Богдан Анатолійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Кравченко Богдана Анатолійовича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробити технічну документацію на привід колодкових гальм.
Keywords: шахтна піднімальна машина; привод колодкового гальма; напруження; напружено- деформований стан; скінченно-елементний аналіз