Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "КРОМА" на вул. Ковалерійській, 10 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни ременя ГРМ - Корнійченко, Богдан Віталійович (My University, 2023)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "КРОМА" на вул. Ковалерійській, 10 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни ременя ГРМ
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "КРОМА" на вул. Ковалерійській, 10 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни ременя ГРМ
Keywords: СТО, зона технічного обслуговування і ремонту, заміна ременя ГРМ, економічні показники, ергономічні ризики