Аналіз зворотних вод ПОСП «Уманський тепличний комбiнат» - Зудіков А.О. (НТУ "ДП", 2025)
Експеримент, проведений на ПОСП «Уманський тепличний комбінат», мав на меті оцінити склад та властивості зворотних вод тепличного комбінату. Вимірювання показників складу та властивостей вод були проведені відповідно до нормативних документів та методик виконання вимірювань. Проби води були відібрані відповідно Інструкцій. Використовувалися бюретка, ваги лабораторні, колориметр фотоелектричний, іономір універсальний. Вимірювання проводилися відповідно до гранично допустимих концентрацій (ГДК) та затверджених регламентів скиду.
Keywords: ПОСП «Уманський тепличний комбінат»; якість води; зворотні води