Формування системи мотивації виробничого підприємства (за матеріалами ПВТФ «Кріоліт-Дніпро») - Носенко, Анастасія Василівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес формування системи мотивації виробничого підприємства ПВТФ «Кріоліт-Дніпро». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування системи мотивації виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: проаналізувано мотиви, інтереси, стимули, стимулювання як основні категорії, що розкривають сутність мотивації праці; досліджено стимулювання працівників як фактор підвищення результативності діяльності підприємства; визначено особливості мотивації та стимулювання персоналу промислових підприємств в умовах світової пандемії; вивчено загальні характеристики ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; проаналізовано економічні показники діяльності ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; проведено аналіз фінансового стану ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; обґрунтувано доцільність впровадження сучасних методів оцінки персоналу у ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; сформувано систему мотивації персоналу ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; впроваджено кадрове планування в системі управління роботи з персоналом; визначено ефективність запропонованих заходів за допомогою економіко-математичних методів
Formation of the motivation system of a production enterprise (based on the materials of the PPCC “Kriolit-Dnipro”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення є процес формування системи мотивації виробничого підприємства ПВТФ «Кріоліт-Дніпро». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо формування системи мотивації виробничого підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: проаналізувано мотиви, інтереси, стимули, стимулювання як основні категорії, що розкривають сутність мотивації праці; досліджено стимулювання працівників як фактор підвищення результативності діяльності підприємства; визначено особливості мотивації та стимулювання персоналу промислових підприємств в умовах світової пандемії; вивчено загальні характеристики ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; проаналізовано економічні показники діяльності ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; проведено аналіз фінансового стану ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; обґрунтувано доцільність впровадження сучасних методів оцінки персоналу у ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; сформувано систему мотивації персоналу ПВТФ «Кріоліт-Дніпро»; впроваджено кадрове планування в системі управління роботи з персоналом; визначено ефективність запропонованих заходів за допомогою економіко-математичних методів
Keywords: ПЕРСОНАЛ, МОТИВИ, ІНТЕРЕСИ, СТИМУЛИ, МОТИВАЦІЯ, СТИМУЛЮВАННЯ