Підвищення ефективності роботи підприємства ТОВ «Сандора» за рахунок оптимізації логістичної інфраструктури - Кошовей, Ірина (My University, 2019)
Пояснювальна записка 71 сторінка, 22 малюнки, 19 таблиць, 4 додатки, 12 джерел. Об‘єкт досліджень: підприємство ТОВ «Сандора» та магазини збуту його продукції мережі гіпермаркетів «Ашан». Предмет досліджень: процес транспортування продукції ТМ «Сандора». Мета досліджень: підвищення ефективності роботи підприємства ТОВ «Сандора» шляхом оптимізації процесів транспортування продукції власної торгової марки.
Практична цінність отриманих результатів полягає в мінімізації витрат на транспортування готової продукції в умовах підприємства ТОВ «Сандора» та можливості використання запропонованого алгоритму для аналогічних підприємств. Економічна ефективність: зменшення логістичних витрат за рахунок оптимізації процесів транспортування продукції ТМ «Сандора» до магазинів мережі гіпермаркетів «Ашан».
Keywords: ТРАНСПОРТУВАННЯ; ЛОГІСТИЧНА ІНФРАСТРУКТУРА; системний аналіз; АНАЛІЗ; ОПТИМІЗАЦІЯ; МАРШРУТ; ВИТРАТИ