Здоровий спосіб життя – це міф чи реальність? - Поліщук, Л. М.; Волошина, О. І. (My University, 2013)
На сьогодні, питання дотриманням людиною зорового способу життя є дуже актуальним. Через брак часу та несерйозного ставлення людини до себе, здоровий спосіб життя відходить на другий план. Питання про ведення людиною здорового способу життя та реалізація проектів по оздоровленню населення України, а насамперед Одеської області є метою роботи. Для реалізації поставленої мети передбачається розв’язання таких завдань: розкрити зміст поняття «здоровий спосіб життя»; простежити шляхи реалізації та дотримання здорового способу життя мешканцями України; проілюструвати на прикладах реалізації програм за здоровий спосіб життя у місті Одеса.
Keywords: здоровий спосіб життя; психологічний комфорт; соціальне середовище; спосіб життя; здоровый способ жизни; психологический комфорт; социальная среда; способ жизни