Оцінка точності роботи компенсатора автоматичного нівеліра KOLIDA KL-C32 - Середа Є. О. (НТУ «ДП», 2024)
На сьогодні, завдяки своїй точності та ефективності, автоматичні оптичні нівеліри активно використовуються в геодезичних і будівельних роботах. Автоматичний нівелір Kolida KL-C32 відзначається стійкістю до зовнішніх факторів і простотою використання. Автоматичний нівелір Kolida KL-C32 оснащений високоякісною оптикою з 32 х збільшенням, що дозволяє користувачеві чітко спостерігати за рейкою на великій відстані. Лінзи виготовлені зі спеціальних матеріалів, які забезпечують мінімальні оптичні спотворення та високу роздільну здатність, що важливо для точності вимірювань.
Keywords: автоматично оптичний нівелір; Автоматичний нівелір Kolida KL-C32