Лабораторне дослідження процесу біовилуговування важких металів як явища кислотного шахтного дренажу - Ковров, О. С.; Клімкіна, І. І.; Самарська, А. В.; Красовський, С. А. (My University, 2020)
Дослідити в лабораторних умовах особливості процесів біовилуговування важких металів бактеріями виду Acidithiobacillus ferrooxidans як явища кислотного шахтного дренажу.
Laboratory investigation of the process of heavy metals bioleaching as an acid mine drainage phenomena
Keywords: кислотний шахтний дренаж; кислотный шахтный дренаж; біовилуговування; метод мас-спектрометрії з індуктивно зв’яза- ною плазмою (ІЗП-МС); Acidithiobacillus ferrooxidans