Алгоритм синтеза оптимальной энергоэффективной системы электроснабжения промышленных предприятий - Качан, Ю. Г.; Дьяченко, В. В. (Гірнича електромеханіка та автоматика, 2010)
Розглянуто алгоритм продукту оптимальних параметрів енергоефективної системи електропостачання: повного переліку останніх показників режиму споживання що відповідають мінімуму витрат активної електроенергії при її передачі по системі. В алгоритмі враховані весь комплекс і функціональний звязок елементів системи.
Keywords: алгоритм синтеза; система электроснабжения промышленных предприятий