Реалізація державної політики протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей в діяльності органів прокуратури - Тетеніч, Денис Юрійович (My University, 2024)
Розроблення теоретичних засад і практичних рекомендацій, спрямованих на вирішення теоретико-прикладних проблем, пов’язаних із визначенням ролі прокуратури у реалізації державної політики протидії дитячій злочинності, захисту прав та інтересів дітей.
Keywords: ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА; ДИТЯЧА ЗЛОЧИННІСТЬ; ЗАХИСТ ПРАВ ТА ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ; ПРОКУРАТУРА; НЕПОВНОЛІТНІ; ЮВЕНАЛЬНА ЮСТИЦІЯ; ВОЄННИЙ СТАН