Аналіз та сінтез альтернативних варіантів обробки деталі складної геометрії за умови використання спеціальних САМ-систем - Оберемок Ярослав (My University, 2025)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем