Розробка політики безпеки інформації інформаційно- телекомунікаційної системи ТОВ «Сладко Дніпро» - Романюк, Едуард Олександрович (My University, 2022)
У роботі описано існуючий профіль захищеності та виконано вибір нового профілю захищеності підприємства, також були розроблені рекомендації, щодо забезпечення інформаційної безпеки ОІД.
Keywords: ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ВРАЗЛИВОСТІ