Удосконалення стратегії збуту торговельного підприємства - Білоус АндріЙ Сергійович (My University, 2022)
Об’єкт дослідження – процес формування збутової стратегії торгівельного підприємства. Предмет дослідження – теоретичні та методичні підходи з організації та прийняття управлінських рішень щодо удосконалення збутової стратегії інтернет-магазину. Мета роботи – обґрунтування і розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення стратегії збуту продукції торгівельних компаній в сучасних умовах господарювання. Методи дослідження – узагальнення і систематизація, методи математичної статистики, графічний метод. Отримані результати. У першому розділі pозкpиті теоретичні основи формування збутової стратегії торговельних компаній. У другому розділі проведено аналіз ефективності збутової стратегії та ефективності діяльності інтернет-магазину ARBER MARKETPLACE. У третьому розділі обґрунтовані основні напрями удосконалення збутової стратегії інтернет-магазину ARBER MARKETPLACE, визначені інструменти просування продукції компанії. Сфера практичного застосування результатів роботи – торговельні підприємства при формуванні та удосконалення збутової стратегії.
Keywords: ЗБУТ, ТОРГОВЕЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО, СТРАТЕГІЯ ЗБУТУ, КАНАЛ ЗБУТУ, ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН, ПРОДАЖІ.