Розробка програмно-методичних ресурсів для лабораторних робіт для теми «Сніфінг» - Маркіна, Марія Володимирівна (My University, 2020)
У роботі підготовлено методичні матеріали для дослідження можливостей інструментів для сніфінгу студентами, отримання ними практичних навичок, а також знань з теми «сніфінг». Також додано вказівки для налаштування оточення в аудиторії, в якій виконуватимуться роботи.
Keywords: СНІФІНГ, КІБЕРБЕЗПЕКА, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ЕТИЧНИЙ ХАКІНГ