Обґрунтування управлінських рішень для забезпечення ефективного розвитку підприємства (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат») - Литвин, Влада Олександрівна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає ефективний розвиток підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень для забезпечення ефективного розвитку підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи забезпечення ефективного розвитку підприємств; проаналізовано ринок м'яса та ковбасних виробів України; досліджено підприємницьку діяльність ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»; обґрунтовано управлінські рішення для забезпечення ефективного розвитку ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.
Substantiation of managerial decisions to ensure the effective development of the enterprise (based on the materials of LLC «Zhytomyr Meat Plant»)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає ефективний розвиток підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень для забезпечення ефективного розвитку підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи забезпечення ефективного розвитку підприємств; проаналізовано ринок м'яса та ковбасних виробів України; досліджено підприємницьку діяльність ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»; обґрунтовано управлінські рішення для забезпечення ефективного розвитку ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій.
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ, М'ЯСО-КОВБАСНІ ВИРОБИ, РОЗВИТОК ПІДПРИЄМСТВА, СТРАТЕГІЧНА МЕТА, ТЕХНОЛОГІЯ