Інтегрована мережа доступу на базі Ethernet і Wi-Fi - Карпов, Владислав Олександрович (My University, 2020)
У роботі розроблені принципи побудови інтегрованої мережі. Обрано обладнання мережі. Запропоновано та обґрунтовано архітектуру інтегрованої мережі доступу на базі технологій Ethernet і Wi-Fi.
Карпов В. О. Інтегрована мережа доступу на базі Ethernet і Wi-Fi : кваліфікаційна робота бакалавра / Карпов Владислав Олександрович. – Дніпро, 2020. – 116 с.
Keywords: ІНТЕГРАЛЬНА МЕРЕЖА ДОСТУПУ, ТЕХНОЛОГІЯ ETHERNET, ТЕХНОЛОГІЯ WI-FI, ЛОКАЛЬНА МЕРЕЖА, АРХІТЕКТУРА МЕРЕЖІ