Числові та степеневі ряди. Приклади їх застосування - Бугрим, О. В.; Бойко, Л. Й. (видавництво НГУ, 2014)
Розглянуто основні питання теми: поняття числового ряду, його суми та збіжності; властивості збіжних рядів, необхідні й додатні умови збіжності числових додатних рядів; знакозмінні, зокрема знакопереміжні ряди; поняття абсолютної та умовної збіжності знакозмінних рядів; функціональний ряд та його збіжність; поняття радіуса та області збіжності степеневого ряду; розвинення функцій в ряди Тейлора і Маклорена та застосування основних розвинень до наближених обчислень. Наведені питання для самоконтролю, варіанти індивідуальних завдань та модульних контрольних робіт.
Keywords: степенной ряд; степеневий ряд; числовий ряд