Особливості геологічної будови родовищ сірки та проблеми видобутку сірки в Україні - Волошко, І. В.; Вовк, М. О. (НТУ ДП, 2022)
Україна багата на різні рудні та нерудні корисні копалини, в тому числі хімічної сировини - самородної сірки.
Keywords: хімічна сировина; нерудні корисні копалини; самородна сірка; сірчані руди; особливості геологічної будови родовищ сірки