Розробка дизайну фільтру з використанням природних очисників - Бахін, Д. Є.; Мацюк, І. М. (My University, 2023)
Існує досить поширена та важлива проблема очистки води. У роботі пропонується 3D-модель фільтру за новою технологією. Майже усі стикаються зі зростаючою кількістю хімічних речовин, бактерій та інших забруднюючих речовин, які потрапляють у водні джерела. Ця проблема має серйозні наслідки для здоров'я людей та екосистем водних ресурсів. Науковці шукають інноваційні та ефективні методи очистки води, щоб забезпечити безпечний доступ до питної води для всіх громадян. Спільні зусилля у наукових дослідженнях та технологічних розробках можуть допомогти знайти оптимальні рішення цієї проблеми.
Keywords: 3D модель; очистка води; міксоміцет