Сидоренко, А. В.А. В.Сидоренко2018-01-302018-01-302013Сидоренко А. В. Розробка функціонального продукту емульсійного типу / А. В. Сидоренко // Здоровий спосіб життя : проблеми та досвід. матеріали III міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 лист. 2013 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : НГУ, 2013. – С. 262-263.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/151083Постійне погіршення стану навколишнього середовища та наслідки від аварії на Чорнобильській АС негативно впливають на стан здоров’я населення нашої країни. Як наслідок, недостатній вміст в організмі людини хімічних елементів та вітамінів, викликаний професійними, екологічними та клімато-географічними факторами призводить до зростання числа ракових захворювань та захворювань щитовидної залози. Тому актуальним є введення в раціон харчових продуктів, які мають підвищену харчову цінність і виконують лікувально-профілактичну функцію.ukпродукт функціонального призначенняпродукт функционального назначенияпродукт морського походженняпродукт морского происхожденияздоро`я людиниздоровье человекаРозробка функціонального продукту емульсійного типуArticle