Скорочення витрат на доставку снекової продукції через підвищення рівня організації роботи автомобільного транспорту - Філіпов, А.О. (My University, 2020)
Мета дослідження – скорочення витрат на доставку снекової продукції рухомим складом підприємства.
Keywords: ПРОВІЗНІ СПРОМОЖНОСТІ; ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ; ДВОХЕШЕЛОННА СИСТЕМА ДОСТАВКИ ВАНТАЖУ; ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ; ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ; ЗАГАЛЬНІ ВИТРАТИ