Перспективи розвитку будівельних технологій (Титульна сторінка та зміст) - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Подано результати наукових досліджень молодих учених, аспірантів і студентів у різних напрямах розвитку будівельних технологій, що були розглянуті на засіданні секції 10-ї міжнародної науково-практичної конференції “Перспективи розвитку будівельних технологій”. Матеріали збірника призначено для наукових працівників, аспірантів та студентів навчальних закладів України з I-IV рівнем акредитації.
Перспективы развития строительных технологий (Титульная страница и содержание)