Сучасні проблеми формування ринку земель в Україні - Петлюк, Ю. С. (НГУ, 2013)
Одним із основних напрямів реформування земельних відносин у агропромисловому комплексі України стало здійснення приватизації земель сільськогосподарських підприємств, установ та організацій, тобто їх передача з державної власності у приватну власність громадян.
Keywords: земельна реформа; ринок землі