Удосконалення системи планування витрат на розвиток основних галузей соціальної сфери - Гаврилюк, Анна Олексіївна (My University, 2023)
Обґрунтування напрямів удосконалення системи планування витрат на розвиток основних галузей соціальної сфери.
Keywords: ДЕРЖАВНИЙ БЮДЖЕТ; ВИДАТКИ БЮДЖЕТУ; СОЦІАЛЬНА СФЕРА; ПЛАНУВАННЯ; АНАЛІЗ